Home Viraal 2 broers vallen moordenaar van hun moeder aan tijdens rechtszaak

2 broers vallen moordenaar van hun moeder aan tijdens rechtszaak

Twee broers in Ohio vielen tijdens tijdens een rechtszaak de man aan die hun moeder had doodgeschoten.

Toen de man de rechtszaal binnenkwam om zijn straf aan te horen, renden de broers op hem af. Het duurde even voordat de bewakers de chaos die ontstond weer onder controle kregen. De moordenaar kreeg een aantal rake klappen.

Bekijk de video hieronder.


De man moest naar het ziekenhuis worden gebracht om zich te laten nakijken. De broers kregen een straf van 30 dagen voor hun actie.

Ook al mag je van de wet niet voor eigen rechter spelen, de twee broers krijgen veel bijval en steun van mensen over de hele wereld.

Wat vind jij er van? Laat het weten in de comments van onze Instagram pagina.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.