Home Nieuws Ali B deelt zijn nummer 1 tip om jezelf en je leven...

Ali B deelt zijn nummer 1 tip om jezelf en je leven te verbeteren

Ali B staat niet alleen meer bekend als knuffelmarokkaan. Hij is met al zijn business ventures inmiddels meer de P. Diddy van Nederland.

En dat is niet vanzelf gegaan. Ali B heeft zichzelf behoorlijk wat skills bij moeten brengen om te komen waar hij is gekomen. Op Instagram liet Ali B de reden weten waarom hij zo succesvol is geworden.

“Beste advies wat ik jullie wil geven vandaag is: studeer alles wat je wilt worden,” begint de ondernemer. Hij is op het moment van posten onderweg in het vliegtuig naar Nederland. Hij gaat verder: “Als ik over ruim een uur weer land in Amsterdam ben ik een beetje meer geworden.”

In het filmpje die bij de tekst staat is te zien dat hij boeken leest als “The Rules of People”, “How to negotiate”, “How to manage people” en meer. Boeken over management dus.

https://www.instagram.com/p/Bx-M33Ihv8U/
LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.