Home Viral Bizar: zó zag EOTB Elodie er uit voor alle ingrepen

Bizar: zó zag EOTB Elodie er uit voor alle ingrepen

Onze favoriete Ex on the Beach: Double Dutch babe Elodie deelde vandaag zelf wat foto’s uit de oude doos. En die moesten we echt even met jullie delen.

Even ter herinnering: zo ziet ze er nu uit…

Maar nog maar vier jaar geleden zag ze er behoorlijk anders uit. Elodie deelde de foto’s zelf op haar social media met de boodschap dat meiden niet moeten zeggen dat ze op haar willen lijken.

“Aangezien ik genoeg DM’s krijg van (jonge, soms onzekere) meisjes die zeggen dat ik oh zo knap ben en ze op mij willen lijken, nou girls: Laten we met z’n allen even heel hard lachen om wat foto’s van mij van vroeger. Oh ja en zonder lip fillers niet te vergeten.”

Bekijk hieronder de foto’s die ze deelde:

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.