Home Viral Bizarre beelden van Nederlandse vrouw die plots op spoor springt

Bizarre beelden van Nederlandse vrouw die plots op spoor springt

Een vrouw die duidelijk in de war is sprong zomaar op het spoor. Omstanders probeerden haar er snel vanaf te krijgen. ProRail heeft de beelden van het de gebeurtenis nu online gezet.

Verwarde mensen worden volgens ProRail vaak aan hun lot overgelaten. De spoorbeheerder wil dat Nederlanders beter op elkaar letten en heeft daarom opnieuw opmerkelijke beelden openbaar gemaakt.

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.