Home Nieuws BN'ers reageren op het overlijden van Lotte van der Zee

BN’ers reageren op het overlijden van Lotte van der Zee

Vanochtend kwam het droevige nieuws naar buiten dat model en Miss Teenager Lotte van der Zee op 20-jarige leeftijd is te komen overlijden na een hartstilstand en coma. Haar ouders lieten dat weten via Instagram.

De media reageerde geschokt, en zo ook bekende Nederlanders. Dit zijn een paar van hun reacties op het nare nieuws.

Qucee liet weten dat Lotte één van de liefste meisjes is die hij ooit heeft ontmoet: “Lieve Lotte, Mijn hart is echt gebroken 💔 Je was een voorbeeld voor vele. En je zou nog zoveel gaan betekenen voor andere door de persoon die je was.”

View this post on Instagram

Lieve Lotte Mijn hart is echt gebroken 💔 een van de liefste mensen die ik ooit heb leren kennen. Toen je voor het eerst langs kwam bij een liveshow die ik presenteerde . Wist ik niet wat ik moest verwachten . Je was net miss Teenage geworden. En Best veel mensen in dat wereldje hebben een bepaalde arrogantie. Maar al snel kwam ik er achter dat je innerlijk nog mooier was. Je was heel vriendelijk totaal niet uit de hoogte. Gewoon lekker nuchter . We hebben altijd contact gehouden en konden het goed met elkaar vinden .Je stuurde me laatst nog deze foto van 3 jaar terug nog voordat je bekend werd. We lachte . En ik zei nog kijk waar je nu bent. En Een maand geleden kwam ik je tegen bij een show. We praatte even snel bij omdat ik bijna op moest. Je gaf me een knuffel en je zei ik zie je snel weer😔😔 niet te geloven dat je nu weg bent. Je was een voorbeeld voor vele. En je zou nog zoveel gaan betekenen voor andere door de persoon die je was . Heel veel sterkte naar familie en vrienden❤️ ik ga je missen💔

A post shared by Quentin (@qucee) on

Marije Zuurveld plaatste ook een emotioneel bericht: “Het leven is niet eerlijk en dat maakt mij zo boos en verdrietig… Je vrolijkheid, aanstekende lach en je positiviteit ga ik zo missen!”

Jeroen Holtrop deelde deze foto’s ter nagedachtenis aan Lotte.

Rust in Vrede, Lotte.

DIT WIL JE NIET MISSEN

Ken je de ‘vrouw met de baard’ nog? Zo ziet hij er nu uit…

Conchita Wust, zoals de zanger heet, werd bekend als de 'vrouw met de baard’ op het songfestival. Hij ziet er nu flink...

20 dames waar Justin Bieber mee was voor Hailey

Voordat Justin Bieber trouwde met Hailey Baldwin (nu Hailey Bieber) heeft hij alles behalve stil gezeten. In onderstaande video worden een paar...

Lexxxus chillt met Rihanna, fans zeggen dat ze niet echt is!

Fans van Nicki Minaj en Rihanna konden hun geluk niet op. Het dagschema van de twee sterren werd namelijk verspreid op sociale...

‘Timtation en Deborah Leemans weer samen’

Hold up, wait a minute! Is het ondenkbare dan toch gebeurd? Deborah en Tim, bekend van Temptation Island en hun pijnlijke break-up,...

Bizzey en Ali B halen naar elkaar uit om Famke Louise

Het begon gisteren wanneer Bizzey in een filmpje zei dat als Famke Louise bij hem als manager was gebleven dat ze nu...