Home Viral Zien: Dit is de bloedmooie vriendin van Bram Krikke!

Zien: Dit is de bloedmooie vriendin van Bram Krikke!

Bram Krikke wordt steeds bekender en bekender. Want sinds twee jaar is hij steeds meer in het nieuws te vinden. En Bram is niet alleen goed bezig met zijn werk, maar ook in zijn liefdesleven. Bram Krikke heeft namelijk een ontzettend mooie vriendin aan de haak geslagen. De bloedmooie Didi en radio- en YouTube-held Bram Krikke zijn sinds vorig jaar namelijk een setje. In dit artikel laten we de vriendin van Bram Krikke uitgebreid aan je zien.

Bram Krikke

Bram Krikke is geboren in Weesp, op 12 augustus 1994. Hij is een Nederlandse radio-dj bij SLAM!.

Krikke is zijn loopbaan begonnen met het YouTube-kanaal De Knieperts. Dit deed hij samen met een schoolvriend. In 2016 startte hij zijn eigen YouTubekanaal Bramos. Daarnaast studeerde hij journalistiek, en kreeg hij tijdens zijn studie een baan aangeboden bij het jongeren tv-programma #First. In november 2017 werd hij gevraagd bij radiostation SLAM!. Ook daar werd hij de vaste sidekick van radio-dj Tom van der Weerd bij de radioshow Club Ondersteboven. Daarnaast maakt hij ook op het YouTube-kanaal van SLAM! het programma Bram In De Buurt. Dat is een serie met droge straatinterviews met wekelijks een nieuwe aflevering. Ten slotte is Bram heel populair aan het worden als influencer op Instagram.

Didi Shanna

De vriendin van Bram Krikke heet Didi. Maar dat is niet haar hele naam. Didi Shanna is de volledige naam waarvoor ze kiest om mee op internet te verschijnen. Ze is enorm actief op Instagram, en heeft zelfs een eigen YouTube kanaal. Hoewel daar geen enkele video op staat.

Heel veel over de beeldschone brunette weten we niet. Ze kiest er namelijk voor om niet zo veel informatie over zichzelf te delen. Wel weten we dat ze heel goed van zich af kan bijten op Instagram.

Zie ook: Vriendin Bram Krikke zet Instagram hater op zijn plek

Foto’s Bram Krikke vriendin

Maar wat ze gelukkig wel veel deelt op Instagram, zijn foto’s van haarzelf en van haar met Bram. Dus laten we hieronder de beste foto’s van Didi zien.

https://www.instagram.com/p/Bxb8Ds2C6J2/
View this post on Instagram

Zeldzame foto dat ik lach

A post shared by Didi (@didishanna) on

https://www.instagram.com/p/BvTdmFcBwUW/
https://www.instagram.com/p/BuoIu9Jh8kn/
LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.