Home Nieuws Channah onthult dat niet alles in Temptation gaat zoals we denken

Channah onthult dat niet alles in Temptation gaat zoals we denken

Het blijkt dat het programma Temptation Island ons af en toe een beetje voor de gek houdt. Althans, dat zegt Channah, de ex-deelneemster van het programma.

In een YouTube video die ze op haar kanaal plaatste vertelde ze namelijk aan haar vriend hoe het kiezen van een date ging.

“Maar ik had het hartstikke leuk met Guido, dus ik wilde met Guido op date. Met hem had ik goede gesprekken. Ik meen het. Dus ik zei: ik wil met Guido op date.” Hierop legde de crew de opnames stil en begon druk te overleggen: “Komt er iemand voor me zitten: waarom ga jij met Guido op date? Kan je niet voor iemand anders kiezen, want het klopt niet helemaal in het verhaal.”

Bekijk het hieronder in de video, vanaf 6:00 minuten.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.