Home LOL Chantal Janzen duwt haar zoontje om

Chantal Janzen duwt haar zoontje om

Chantal Janzen weten dat ze haar 1-jarige zoontje Bobby helemaal zat is op Instagram en dat ze hem heeft omgeduwd. (Let op: dit is een grapje van Chantal!)

Dat schrijft ze op haar geheel eigen grappige manier op Instagram. “Ik heb ’m omgeduwd. Hij wordt me veel te snel groot. Wat denkt ‘ie wel. Beetje gaan proberen te lopen op z’n eerste. Tsss.”

Bekijk de post hieronder. 😂

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.