Home Nieuws De winnares van 'mooiste tiener ter wereld' is bekend - en het...

De winnares van ‘mooiste tiener ter wereld’ is bekend – en het is een bloedmooie Rotterdamse

De 18-jarige Quishantely Leito uit Rotterdam is uitgeroepen tot mooiste tiener van de wereld. Ze won dit weekend de titel Miss Teenager in Guatemala.

Quishantely reageerde enorm enthousiast: “Het was geweldig. Ik kan het niet geloven” Tijdens de vragenronde zei de net geslaagde havo-leerling: “We zijn niet rijk, we wonen gewoon in Rotterdam-Zuid. Maar wij leven. En het leven is je gegeven en daar moet je altijd het beste uit halen.”

Quishantely is niet vergeten dat twee jaar geleden Lotte van der Zee dezelfde titel won. De Enschedese overleed afgelopen maart op 20-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Tijdens de verkiezing in Guatemala werd een minuut stilte voor haar gehouden. 

“Deze titel draag ik voor Lotte”, zei Quishantely vandaag in Guatemala.

https://www.instagram.com/p/B1B_c9SIIN0/
LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.