Home Nieuws Deze nieuwe verleid(st)ers komen morgen naar Temptation Island!

Deze nieuwe verleid(st)ers komen morgen naar Temptation Island!

Waar in een eerdere aflevering van Temptation Island VIPS al hordes verleiders naar huis werden gestuurd, komen er nu juist weer verleiders bij!

Twee, om precies te zijn. Dit gebeurt volledig volgens traditie. Vorige jaren kwamen bijvoorbeeld verleider Alex en verleidster Zwanetta als extra nieuwe verleiders het eiland opgelopen. Deze keer zijn er weer twee nieuwe: een mannelijke en een vrouwelijke.

En dat gaat er zo aan toe:

Deze vrouwelijke verleidster is blijkbaar DJ en staat tijdens een feestje van de deelnemers ineens te draaien. Wie dit is, weten we nog niet precies. Weet jij het?

De mannelijke verleider kennen we wel! Dit is hoe hij op gaat komen morgen:

Deze nieuwe verleider is niemand minder dan Sam Hoogland. Bij fans van fitness ondernemer en influencer Joel Beukers staat hij ook wel bekend als Lord Buffel. Sam is zelf ook een fitness influencer (90.000 volgers) en over-all party boy. Zal het hem lukken om wat vrouwenharten te veroveren?

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.