Home Nieuws Dit is de echte reden waarom Enzo Knol is gestopt met game...

Dit is de echte reden waarom Enzo Knol is gestopt met game video’s

In een interview met RTL Boulevard heeft Enzo Knol een boekje opengedaan over hoe hard hij werkt aan zijn YouTube-carrière.

De YouTube-ster deed het interview op het festival van Cannes, waar hij zijn stembijdrage aan de nieuwe animatiefilm Angry Birds 2 kwam promoten.

Enzo Knol heeft het enorm druk, zo blijkt. Met niet één, maar twee YouTube kanalen moet Enzo alle zeilen bijzetten om elke dag twee video’s te kunnen uploaden. Enzo liet weten dat hij tot 2 jaar geleden maar 4 uur per dag sliep om elke dag 2 video’s online te kunnen zetten. Maar dit had ook een tol: de topvlogger werd prikkelbaar.

“Ik maakte dagen van twintig uur en sliep wekenlang vier uur per nacht. Maar ik werd toch moe en prikkelbaar. Mijn vrienden en familie maakten zich echt zorgen.”

Sinds drie maanden is Enzo gestopt met video’s uploaden op zijn tweede (game)kanaal Enzo Knol 2. Tegen de kijkers vertelde hij dat dat lag aan het feit dat er was ingebroken in zijn studio, maar dit klopt niet helemaal.

Voor die inbraak in februari was hij namelijk ook al even opgehouden met Fortnite. Dat zou er alles mee te maken hebben dat Enzo zo ontzettend druk was. In het interview zegt Enzo dat hij het wel best zo vindt. Geen gamevideo’s betekent dat de vlogger meer tijd heeft om zijn vrienden in Assen te bezoeken, geeft hij aan.

Is dit het einde van Enzo Knol 2?

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.