Home Games Dit is de opmerkelijke reden waarom GTA VI nog een paar jaar...

Dit is de opmerkelijke reden waarom GTA VI nog een paar jaar duurt

We beginnen vast met het goede nieuws: het is 100% zeker dat er een nieuwe GTA gaat komen. Elke keer wanneer Rockstar een nieuwe GTA op de markt brengt verbreekt het weer alle records en is het een doorslaand succes.

En juist dat succes is een deel van de opmerkelijke reden dat het nog een tijdje gaat duren voordat we GTA VI kunnen spelen. Sinds GTA Online is gelanceerd, is het zó’n succes gebleken, dat Rockstar daar nog enorm veel geld aan verdient. Dat betekent dat ze nog lang druk zijn met het succes daarvan uitmelken, voordat ze zichzelf ‘in hun eigen voet schieten’ en een nieuwe GTA op de markt brengen.

Het tweede gedeelte van de reden is dat de nieuwe game van Rockstar, Red Dead Redemption 2, onlangs is uitgekomen. Dat heeft heel veel werk gekost, en is het bedrijf jaren mee bezig geweest. Allemaal tijd die ze dus niet konden besteden aan het maken van de nieuwe Grand Theft Auto.

Eén probleem: wij kunnen ECHT NIET MEER WACHTEN.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.