Home Viral Dit is waarom je als je terugkomt van vakantie altijd eerst de...

Dit is waarom je als je terugkomt van vakantie altijd eerst de wc moet doorspoelen

Dit is iets wat veel mensen niet weten, maar wel erg belangrijk is. Vooral met het super warme weer van de afgelopen tijd.

Als je terugkomt van vakantie heeft je wc een lange tijd “stilgestaan”. Dit betekent dat er nare dingen kunnen gebeuren in het water wat in de toiletpot zit.

Zo kan er een legionellabesmetting in het water van de wc komen! Legionella is gevaarlijk voor de risicogroepen, zoals jonge kinderen en ouderen. Of mensen met een sterk verminderde weerstand.

Wanneer water lang stilstaat, kan het water besmet raken. Daarom is het ook verstandig om na thuiskomst even je kranen door te laten lopen.

Even goed opletten dus!

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.