Home Viral Dit zijn de hoesjes die je op dit moment bij elke influencer...

Dit zijn de hoesjes die je op dit moment bij elke influencer ziet

Als je (net als wij) verslaafd bent aan Instagram, heb je deze telefoon hoesjes zéker voorbij zien komen. Wij ook, en niet één keer, maar super vaak bij veel influencers en BN’ers. We hebben voor je uit gezocht hoe het precies zit met deze hoesjes!

Het hoesje bij de transformatie-foto van Donny Roelvink

We hebben heel Instagram afgestruind, en hebben het bedrijf gevonden die deze hoesjes maakt en verkoopt. Het bedrijf heet Merch Amsterdam, en is gespecialiseerd in het maken van hoesjes met leuke teksten en andere accessoires.

En dat is ook Bekende Nederlanders, YouTubers, influencers, DJ’s en andere bekende mensen niet ontgaan. Heel bekend Nederland lijkt weg te zijn van deze hoesjes. Zo zijn onder andere deze mensen al gespot met één van de hoesjes: Monica Geuze, Juultje Tieleman, Nina Warink, Bram Krikke (en zijn vriendin Didi), Isadee Jansen, Forever Jade, Montell van Leijen, Sophie May, Victoria Waldau, Patrick Martens en meer.

Juultje Tieleman met één van de hoesjes

Het lijkt of er een soort van waarschuwingstekst op het, verder helemaal transparante, hoesje staat. Alleen als je dan goed kijkt blijkt het geen waarschuwing, maar een leuke of grappige tekst. Degene die wij vooral veel langs zien komen is:

Your nudes are safe with me.

Montell laat je weten dat je je nudes gerust naar hem kan sturen

Ook eentje die we leuk vinden, is: “Current relationship: Made dinner for two. Ate both.”

Nu heel bekend Nederland ermee gespot is, moet jij er natuurlijk ook eentje hebben. We got you, want we hebben uitgezocht waar je ze kan kopen. HIERRR is de webshop van Merch Amsterdam, waar je de hoesjes kan kopen.

Tip: Ze verkopen ook toffe armbandjes en meer!

Koop de hoesjes of andere accessoires via de webshop, of check de Instagram pagina van Merch Amsterdam om op de hoogte te blijven van hun producten.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Roxeanne Hazes laat prachtig nieuw figuurtje zien

Roxeanne Hazes is elk vrij moment die ze heeft te vinden in de sportschool. En de resultaten daarvan zijn al goed te...

Famke Louise heeft haar haar kort geknipt en ziet er heel anders uit

Onze favoriete BOSS B*TCH heeft zichzelf weer nieuwswaardig gemaakt. Op Instagram plaatste ze een foto met de caption: "Like it?✂️"

Dit is waar Lío Zion naar vernoemd is – en het is het meest Lil Kleine ding ooit

Vorige week was toch wel de week van Lío Zion, het kersverse prachtige zoontje van Lil Kleine en Jaimie Vaes!

‘Hagelstorm des doods’ trok gister over München en verwoeste alles op z’n pad

Noodweer gisteren in het zuiden van Duitsland. In de buurt van München werden hagelstenen zo groot als golfballen gemeld.

Je gelooft nooit wat de naam van het zoontje van Lil Kleine betekent

Vandaag was eindelijk de dag: we kregen het kersverse zoontje van Lil Kleine en Jaimie Vaes te zien op de eerste foto's....