Home Viral Dit zijn de hoesjes die je op dit moment bij elke influencer...

Dit zijn de hoesjes die je op dit moment bij elke influencer ziet

Als je (net als wij) verslaafd bent aan Instagram, heb je deze telefoon hoesjes zéker voorbij zien komen. Wij ook, en niet één keer, maar super vaak bij veel influencers en BN’ers. We hebben voor je uit gezocht hoe het precies zit met deze hoesjes!

Het hoesje bij de transformatie-foto van Donny Roelvink

We hebben heel Instagram afgestruind, en hebben het bedrijf gevonden die deze hoesjes maakt en verkoopt. Het bedrijf heet Merch Amsterdam, en is gespecialiseerd in het maken van hoesjes met leuke teksten en andere accessoires.

En dat is ook Bekende Nederlanders, YouTubers, influencers, DJ’s en andere bekende mensen niet ontgaan. Heel bekend Nederland lijkt weg te zijn van deze hoesjes. Zo zijn onder andere deze mensen al gespot met één van de hoesjes: Monica Geuze, Juultje Tieleman, Nina Warink, Bram Krikke (en zijn vriendin Didi), Isadee Jansen, Forever Jade, Montell van Leijen, Sophie May, Victoria Waldau, Patrick Martens en meer.

Juultje Tieleman met één van de hoesjes

Het lijkt of er een soort van waarschuwingstekst op het, verder helemaal transparante, hoesje staat. Alleen als je dan goed kijkt blijkt het geen waarschuwing, maar een leuke of grappige tekst. Degene die wij vooral veel langs zien komen is:

Your nudes are safe with me.

Montell laat je weten dat je je nudes gerust naar hem kan sturen

Ook eentje die we leuk vinden, is: “Current relationship: Made dinner for two. Ate both.”

Nu heel bekend Nederland ermee gespot is, moet jij er natuurlijk ook eentje hebben. We got you, want we hebben uitgezocht waar je ze kan kopen. HIERRR is de webshop van Merch Amsterdam, waar je de hoesjes kan kopen.

Tip: Ze verkopen ook toffe armbandjes en meer!

Koop de hoesjes of andere accessoires via de webshop, of check de Instagram pagina van Merch Amsterdam om op de hoogte te blijven van hun producten.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

1 persoon overleden na extreem heftige crash Formule 2 (beelden)

UPDATE: Zojuist werd bekend dat Antoine Hubert de crash niet heeft overleefd. Tijdens de Formule 2 race die vandaag...

Sebastiana vertelt de échte reden van break-up Martin

Love Island ster Sebastiana doet een boekje open over haar relatie met Martin en de reden voor de break-up tussen de twee.

Gasten steken een 20kg zware 200mm Italiaanse Shell af

Het is nog geen oud en nieuw, maar daar trokken deze groep Duitsers zich niks van aan. Ze besloten namelijk een Italiaanse...

Je gelooft nooit hoe Geert Wilders eruit zag toen hij in de twintig was

Bijna niemand weet hoe Geert Wilders er vroeger uit zag. Foto's van hem in zijn jongere jaren zijn namelijk heel zeldzaam.

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...