Home Nieuws Enzo Knol kijkt terug op moeilijke periode met vriend

Enzo Knol kijkt terug op moeilijke periode met vriend

Als Enzo Knol en zijn vriend geen BFF goals zijn weten wij het ook niet meer!

Enzo was deze week jarig, en werd verrast door zijn goede vriend Bas. Enzo Knol deelde een foto en blikte daarbij terug op de moeilijke momenten die zij door hebben gemaakt.

Hij schrijft: “Ik weet nog heel goed dat wij 10 jaar geleden allebei in de problemen zaten. We rookte elke dag wat jointjes weg op deze muziek om de pijn & verdriet te vergeten. Als er wat was konden we altijd bij elkaar terecht. Hoe mooi is het dat wij nu 10 jaar later samen kunnen terug kijken naar die periode en erom kunnen lachen. Ik waardeer onze vriendschap en dat mag iedereen weten. Bedankt voor dit mooie cadeau bro.”

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

1 persoon overleden na extreem heftige crash Formule 2 (beelden)

UPDATE: Zojuist werd bekend dat Antoine Hubert de crash niet heeft overleefd. Tijdens de Formule 2 race die vandaag...

Sebastiana vertelt de échte reden van break-up Martin

Love Island ster Sebastiana doet een boekje open over haar relatie met Martin en de reden voor de break-up tussen de twee.

Gasten steken een 20kg zware 200mm Italiaanse Shell af

Het is nog geen oud en nieuw, maar daar trokken deze groep Duitsers zich niks van aan. Ze besloten namelijk een Italiaanse...

Je gelooft nooit hoe Geert Wilders eruit zag toen hij in de twintig was

Bijna niemand weet hoe Geert Wilders er vroeger uit zag. Foto's van hem in zijn jongere jaren zijn namelijk heel zeldzaam.

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...