Home Nieuws Fabiola lekt DM van Famke Louise over vreemdgaan Ronnie Flex

Fabiola lekt DM van Famke Louise over vreemdgaan Ronnie Flex

Volg jij de soap nog? De situatie begint een beetje te escaleren tussen Famke Louise en Temptation Fabiola.

Fabiola disste Famke met een rap op Instagram, waarna beste vriendin van Famke (Vonneke Bonneke) reageerde met een diss naar Fabiola.

Nu gooit Fabiola nog weer wat olie op het vuur door een DM te delen die Famke Louise aan haar stuurde. In de DM is te lezen dat Famke aan Fabiola vraagt of er ooit iets is gebeurd tussen Ronnie Flex en Fabiola. Ze had namelijk iets gezien in zijn telefoon.

Kijk hieronder zelf maar.

Waar gaat dit heen? Je ziet het laatste nieuws op @gloednieuw!

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.