Home Nieuws Fabiola lekt een DM die Vonneke Bonneke haar stuurde over hun beef

Fabiola lekt een DM die Vonneke Bonneke haar stuurde over hun beef

Als je niet hebt meegekregen dat Fabiola een ruzie is begonnen met ongeveer elke vrouwelijke rapper/influencer in de game, dan leef je waarschijnlijk onder een steen.

Gisteren was het weer raak, en disste Fabiola Vonneke Bonneke voor de zoveelste keer.

Maar daar stopte het niet. Althans, wel als het aan Vonneke lag. Fabiola liet namelijk stiekem aan haar volgers zien wat Vonneke Bonneke haar ge-DM’d had. En daar is in te lezen dat Vonneke het wel genoeg vindt zo.

Bekijk de DM zelf hieronder.

Lees ook: Fabiola lekt DM van Famke Louise over vreemdgaan Ronnie Flex

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.