Home Nieuws Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen...

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues… Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond (naar eigen zeggen) door de entourage van Famke Louise de club uit werd gezet, plaatste ze op Instagram boze berichten richting Famke.

Dat mondde zelfs uit in een rechtszaak die Fabiola wil gaan aanspannen tegen Famke Louise. Meer informatie daarover in de post hieronder.

Zoals hierboven in de post te lezen, vertelde Fabiola dat de enige reden die zij kon bedenken waarom Famke Louise zo tegen haar doet Ronnie Flex zou kunnen zijn.

Zo liet ze weten dat zij nog gewoon contact had met (de ex van Famke) Ronnie Flex, en dat dat misschien iets zou kunnen zijn wat Famke niet leuk zou vinden. Om dat statement kracht bij te zetten plaatste Fabiola eerder vandaag onderstaande foto op haar Instagram.

Op de foto zijn Fabiola en Ronnie Flex intiem te zien, waarbij Fabiola hem een kus op zijn wang geeft. Ze plaatste de tekst “No way back bitch” erbij…

Fabiola verwijderde de post na plaatsen snel weer. We wachten af hoe dit verder gaat.

LEES OOK: Lidl campagne waarin Fabiola belachelijk wordt gemaakt gaat viral

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

1 persoon overleden na extreem heftige crash Formule 2 (beelden)

UPDATE: Zojuist werd bekend dat Antoine Hubert de crash niet heeft overleefd. Tijdens de Formule 2 race die vandaag...

Sebastiana vertelt de échte reden van break-up Martin

Love Island ster Sebastiana doet een boekje open over haar relatie met Martin en de reden voor de break-up tussen de twee.

Gasten steken een 20kg zware 200mm Italiaanse Shell af

Het is nog geen oud en nieuw, maar daar trokken deze groep Duitsers zich niks van aan. Ze besloten namelijk een Italiaanse...

Je gelooft nooit hoe Geert Wilders eruit zag toen hij in de twintig was

Bijna niemand weet hoe Geert Wilders er vroeger uit zag. Foto's van hem in zijn jongere jaren zijn namelijk heel zeldzaam.

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...