Home Nieuws Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.

Tijdens haar verblijf in de VIP ruimte van club Kokomo in Groningen werd ze namelijk door de bewaking verzocht of ze met hun mee wilden lopen… de club uit. Fabiola reageerde woedend via Instagram Stories.

Op haar Instagram Stories gaat Fabiola helemaal los op Famke en vertelt ze wat er gebeurd is. “Ik stond in de VIP te chillen wordt er gewoon uitgestuurd! Famke Louise, ik snap jou niet? Voor de tweede keer mij wegsturen en dit keer in me hometown (Groningen, red.). Ik heb helemaal niks tegen je, maar nu kan je het krijgen ook, geen respect”, haalt de blondine uit. De Temptation Island-ster zat rustig in de lounge, maar na tien minuten werd ze weggetrokken door bewakers en op hardhandige wijze de club uitgezet omdat Famke Louise kwam optreden.

“Als ik verkracht word is het jouw schuld!”

De krullenbol moest daarom in haar eentje naar haar auto lopen: “Ik moet nu alleen terug naar mijn auto lopen terwijl ik niet meer precies weet waar hij staat. M’n vrienden zitten gewoon te chillen in de VIP. Nu moet ik alleen over straat met mijn hoerige kleding en enge mannen, ja! Als ik verkracht word is het jouw schuld, bitch.”

Fabiola is er klaar mee en wil het graag uitpraten met Famke: “Ik weet niet wat je tegen mij hebt, maar ik vind dat vrouwen elkaar moeten supporten. Er zijn niet zoveel vrouwen in de scene, ik weet niet wat je tegen mij hebt. Kom het uitpraten, bel mij op, maar ik vind dit echt niet kunnen!”

De Twerk-zangeres sluit af: “Ik ben niet zomaar bekend geworden, ik heb er altijd hard voor gewerkt! Ook al vinden sommige mensen me soms raar, het boeit me niet wat mensen over mij denken. Ik ben een meisje die nooit iemand kwaad doet.”

Het is niet de eerste keer dat Fabiola uit een discotheek werd gezet door Famke’s entourage.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.