Home Nieuws Famke Louise openhartig over haar ex Tim: "Ik was bang voor hem"

Famke Louise openhartig over haar ex Tim: “Ik was bang voor hem”

Peter van der Vorst ging bij zijn programma ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ langs bij Famke Louise. Daar sprak ze openhartig over onder andere haar tijd met haar ex Tim.

“Toen het uit was sprong ik een gat in de lucht.

Ze vertelden dat ze samen met Tim is begonnen met vloggen, en dat die tijd heel leuk was. Drie jaar later was het volgens Famke alles behalve leuk. “Toen het uit was sprong ik een gat in de lucht. Letterlijk… Ik was gewoon bang voor hem.”

Ook vertelde ze over haar relatie met Ronnie Flex, of eigenlijk haar ex relatie met Ronnie. Ze bevestigt namelijk dat het nu wel uit is tussen de twee. Hun relatie had veel ups and downs. Zo werd hun relatie bijvoorbeeld getest toen bleek dat Ronnie vader werd van een ander vrouw. “Hij heeft het me wel meteen verteld”, biecht Famke op aan Peter. Wel was het verwarrend in het begin: “Het is toch wel iets heel belangrijks.”

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.