Home Viraal Famke Louise plaatst een hete foto op Instagram en verwijdert 'm weer...

Famke Louise plaatst een hete foto op Instagram en verwijdert ‘m weer na 1 minuut

Famke Louise is de laatste tijd heel actief op Instagram. Misschien wil ze, net als haar vriendje Ronnie Flex, ook graag de 1 miljoen volgers behalen. Ze plaatst bijna elke dag wel één of meer foto’s. Maar blijkbaar plaatst ze ook wel eens iets waar ze meteen daarna spijt van heeft.

Zo plaatste Famke van de week een foto die ze meteen daarna weer verwijderde. En wij zouden Gloednieuw niet zijn als we die foto niet zouden hebben bemachtigd.

Bekijk de foto op de volgende pagina (en vergeet niet in te zoomen). Om naar de volgende pagina te gaan scroll je naar beneden totdat je de knop voor pagina 2 ziet.

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.