Home Viral Famke Louise & Ronnie Flex delen bedfilmpje

Famke Louise & Ronnie Flex delen bedfilmpje

Sinds Ronnie Flex en Famke Louise hebben bevestigd dat ze een relatie hebben, maken ze er geen geheim van dat ze het leuk vinden om veel tijd met elkaar te spenderen. Ze zijn vaak samen te zien, zoals tijdens een tripje naar de PC Hooftstraat, of samen tijdens de livestream van Defano Holwijn.

Bij veel samen zijn hoort natuurlijk ook samen slapen. Maar samen ging in dit geval niet op. Famke Louise kon vannacht niet slapen en deelde dit filmpje waar direct uit blijkt waarom. Ronnie snurkt namelijk heel erg!

Bekijk het filmpje hieronder.

🔥 Lees ook: Fabiola lekt DM van Famke Louise over vreemdgaan Ronnie Flex

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.