Home Viral Fans zijn erachter gekomen dat déze Temptation verleider aan EOTB meedoet

Fans zijn erachter gekomen dat déze Temptation verleider aan EOTB meedoet

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach start bíjna! Namelijk op 19 mei. En het wordt een bijzonder seizoen, want de deelnemers zijn de ‘All Stars’ eerdere seizoenen.

We dachten dat we nu alle deelnemers al kenden, maar vandaag liet MTV weten dat er nog één bijzondere ex bij komt. Alleen houden ze de identiteit van de ex nog even geheim. Althans, als het aan hun ligt.

Bekijk hieronder het filmpje wat MTV op hun social media kanalen deelde.

https://www.instagram.com/p/BxcUNbAI78_/

De echte fans van Ex on the Beach én Temptation Island herkenden deze ex direct. Volgens hun is dit namelijk 100% zeker Joshua Feytons. We moeten zeggen dat hij er inderdaad wel erg op lijkt!

Nog een paar dagen en dan weten we het zeker!

ZIE OOK: Je gelooft nooit hoe EOTB Lena er vroeger uit zag!

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.