Home Nieuws Foto's opgedoken van twee Temptation verleiders, zoenend in de club

Foto’s opgedoken van twee Temptation verleiders, zoenend in de club

Nog meer Temptation gossip! Gisteren werd al bekend dat Jietse vreemd was gegaan met Milou, ná Temptation. Maar nu blijkt dat Jietse nog niet klaar was met fixen.

ZIE OOK: Wat!? Milou is dus toch vreemdgegaan met Jietse

Er kwam namelijk aan het licht dat Jietse niet alleen bezig was met Milou, maar zijn oog ook had laten vallen op verleidster Demi!

https://www.instagram.com/p/Bxb5upBoGWK/

In bovenstaande post schreven onze collega’s van Verraderlijk nog dat het nog niet confirmed is dat de twee een echt setje zijn. Dat kunnen wij nu wel confirmen. Kijk maar eens naar deze foto’s van Jietse en Demi, zoenend in de club!

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.