Home Viral Game of Thrones schrijver laat weten welke afleveringen je opnieuw moet kijken...

Game of Thrones schrijver laat weten welke afleveringen je opnieuw moet kijken voor seizoen 8

Het nieuwe seizoen van Game of Thrones komt er bijna aan. Maar aangezien het laatste seizoen zó lang geleden was, is het onmogelijk om alles nog te hebben onthouden.

Alle seizoenen terugkijken lijkt ook een onmogelijke taak, dus we hebben hier de oplossing! Schrijver Bryan Cogman heeft namelijk laten weten welke 21 afleveringen je terug moet kijken om weer precies bij te zijn voor het nieuwe seizoen.

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.