Home Viral Gelekte foto laat zien hoe Monica Geuze eruit zag voor alle ingrepen

Gelekte foto laat zien hoe Monica Geuze eruit zag voor alle ingrepen

Monica Geuze heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze er van houdt om af en toe een cosmetische ingreep te doen. Zo kwam ze eerder al bij een programma van NOS over het opspuiten van lippen en laat ze de ingrepen ook vaak zien tijdens haar vlogs.

Nu hebben we een foto weten te bemachtigen van Monica in haar jongere jaren. En daar is goed te zien hoe naturel ze er uit zag vergeleken met nu.

Om te vergelijken, zo ziet ze er nu uit:

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.