Home Nieuws Google werknemer doet boekje open: 'Wij luisteren wat jij zegt tegen slimme...

Google werknemer doet boekje open: ‘Wij luisteren wat jij zegt tegen slimme speaker’

Via NOS Jeugdjournaal: Afgeluisterd worden in je eigen huis. Bij sommige mensen is dat gebeurd. En dat komt door slimme speakers, zoals Google Home.

Slimme speakers worden slim genoemd, omdat de apparaten je verstaan en opdrachten voor je kunnen uitvoeren. Bijvoorbeeld lampen aanzetten of opzoeken tot hoe laat de winkel open is. Slimme speakers zijn altijd verbonden met internet.

Bij speakers van het merk Google Home is nu duidelijk geworden dat ook medewerkers van het bedrijf meeluisteren naar de commando’s die mensen geven.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

1 persoon overleden na extreem heftige crash Formule 2 (beelden)

UPDATE: Zojuist werd bekend dat Antoine Hubert de crash niet heeft overleefd. Tijdens de Formule 2 race die vandaag...

Sebastiana vertelt de échte reden van break-up Martin

Love Island ster Sebastiana doet een boekje open over haar relatie met Martin en de reden voor de break-up tussen de twee.

Gasten steken een 20kg zware 200mm Italiaanse Shell af

Het is nog geen oud en nieuw, maar daar trokken deze groep Duitsers zich niks van aan. Ze besloten namelijk een Italiaanse...

Je gelooft nooit hoe Geert Wilders eruit zag toen hij in de twintig was

Bijna niemand weet hoe Geert Wilders er vroeger uit zag. Foto's van hem in zijn jongere jaren zijn namelijk heel zeldzaam.

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...