Home Nieuws Heikki reageert op het vreemdgaan van Milou na Temptation

Heikki reageert op het vreemdgaan van Milou na Temptation

Eerder vandaag werd bekend dat Temptation Island deelneemster Milou na wekenlange spanning tóch is vreemdgegaan met verleider Jietse. Niet tijdens Temptation Island, maar daarna. En ja, ze was toen nog samen met vriend Heikki.

LEES OOK: Wat!? Milou is na Temptation tóch vreemdgegaan met Jietse

In het interview waar Jietse vertelde dat Milou met hem was vreemdgegaan sprak hij ook over hoe Heikki reageerde op deze misstap van Milou. Want hoe kunnen we nu verklaren dat Heikki en Jietse nog samen zijn gespot in clubs zonder ruzie te krijgen met elkaar? Hij vertelt het volgende aan Shownieuws:

“Ik heb gesproken met Heikki en we kwamen wel echt heel goed overeen, omdat we heel open en eerlijk zijn geweest tegen elkaar. Heikki vond het niet zo leuk, maar hij apprecieerde het wel van mijn kant, omdat ik ook niet wist dat ze samen waren.”

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.