Home Nieuws Het internet gaat stuk om 'bizarre' foto van Niels & Rosanna uit...

Het internet gaat stuk om ‘bizarre’ foto van Niels & Rosanna uit 2015

Na een hele hoop relatietesten, zowel op Temptation Island als daarbuiten, lijken de twee tortelduifjes Niels & Rosanna sterker dan ooit tevoren. Rosanna besloot dat feit eens te bezegelen met een throwback foto.

Ze liet een foto uit 2015 met een foto uit 2019 ernaast zien. Links zie je het piepjonge stelletje samen, en kijk eens hoe anders ze er uit zagen!

Rosanna schreef bij de foto: “2015 en 2019??? You & Me forever❤”

Fans vinden het vooral hilarisch. “Niet normaal hoe jullie er toen uit zagen zeg, wat een verschil! 😂” en “Wat zagen jullie er anders uit!” zijn een paar van de reacties onder de foto op Instagram.

We zijn blij dat het goed met de twee gaat!

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.