Home Nieuws Het meisje (17) dat flesje bier op Famke Louise gooide reageert

Het meisje (17) dat flesje bier op Famke Louise gooide reageert

Eerder deze week deelde Famke Louise een filmpje op haar Instagram waar ze een meisje aansprak op het feit dat ze gefilmd was tijdens het gooien van een flesje bier. Dit voorval gebeurde tijdens een optreden.

https://www.instagram.com/p/BwFHrSpHFSP/

Het meisje liet via Instagram weten:

“Mensen, ik heb zoveel spijt van wat ik heb gedaan. Ik ben een doodgewoon meisje dat altijd lekker in haar vel zat. Nu staat heel mijn leven op z’n kop. Wat ik nu nog kan zeggen is dat het me spijt. Sorry…”

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.