Home Nieuws Huh? Temptation Laura en Roger doen een onverwachte aankondiging

Huh? Temptation Laura en Roger doen een onverwachte aankondiging

Het is misschien wel het saaiste koppel ooit, die Roger en Laura. Het stel ging tijdens de afleveringen van Temptation al uit elkaar. Maar daar is nu verandering in gekomen!

Laura vertelde namelijk via haar Instagram stories dat ze nu weer bij elkaar zijn. Volgens de deelneemster vond Roger het vrijgezellenbestaan leuk, maar hun relatie nóg leuker. Gelukkig maar. “Vanaf vandaag kan ik jullie zeggen dat Roger en ik weer een koppel zijn. We zijn nu sinds 2,5 week weer bij elkaar”, meldt Laura.

“We hebben een pauze van drie maanden gehad, omdat Roger vaak in een relatie heeft gezeten en niet veel heeft gezien van het ‘single leven’.”

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.