Home Nieuws Insider bevestigt: dit Temptation koppel is geen echt koppel!

Insider bevestigt: dit Temptation koppel is geen echt koppel!

De geruchten gaan al een paar weken. Sinds het begin van het nieuwste seizoen van Temptation Island VIPS beweren veel mensen dat koppel Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin eigenlijk helemaal geen koppel zijn.

Zowel Thomas als Yasmin hebben deze geruchten ontkend in apart geplaatste video’s waarin ze uitlegden dat hun relatie vlak voor Temptation Island steeds aan en uit ging. Mensen zouden volgens hun daarom in de war zijn en denken dat het uit zou zijn, terwijl het in werkelijkheid alweer aan was voor de opnames van het relatie test programma.

De geruchten zijn daarmee niet opgehouden, en nu bevestigt zelfs een insider in de televisiewereld dat de relatie niet is wat het lijkt.

Televisiemaker en presentator Tim Hofman reageerde namelijk op een Tweet waarin iemand zich afvroeg of Yasmin en Thomas uberhaupt wel een koppel zijn en of ze niet alleen meedoen om hun social media kanalen een boost te geven.

In de reactie zegt hij: “Is zo. Ze waren uit elkaar voordat ze begonnen. In de vlogs wordt gezegd van niet, maar achter de schermen weet iedereen van wel.”

Bekijk de tweets hieronder.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.