Home Nieuws Je gelooft nooit wat de naam van het zoontje van Lil Kleine...

Je gelooft nooit wat de naam van het zoontje van Lil Kleine betekent

Vandaag was eindelijk de dag: we kregen het kersverse zoontje van Lil Kleine en Jaimie Vaes te zien op de eerste foto’s. En… we weten nu eindelijk de naam!

https://www.instagram.com/p/BysF8WiicuE/

Yes, de Lil Lil Kleine heet Lío Zion. Met de achternaam van beide ouders, Jorik Scholten en Jaimie Vaes.

In eerste instantie dachten we dat Lío Spaans moest zijn voor ‘Leeuw’, wat een prima keuze lijkt voor een prachtige zoon. Maar, die vertaling blijkt niet te kloppen. Het blijkt namelijk heel iets anders te bekenen, en we twijfelen of Jorik & Jaimie hier wel vanaf wisten.

Lío Zion betekent in het Spaans namelijk: Rotzooi.

Ja, echt. Kijk hieronder maar:


Alleen het woord líon betekent ‘knoeien’. Hmm.

Het lijkt ons dat Jaimie en Jorik hier wel van op de hoogte moeten zijn, en dus de naam bewust hebben gekozen. Opmerkelijke keuze!

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.