Home Nieuws Jongste kind heeft meeste kans om miljonair te worden

Jongste kind heeft meeste kans om miljonair te worden

Nieuw onderzoek toont iets heel gunstigs aan voor de jongste in de familie. Ben jij het jongste broertje of zusje in jouw familie? Dan wil je even verder lezen.

Goed nieuws voor jou: onderzoek heeft namelijk aangetoond dat jij de meeste kans hebt om miljonair te worden!

Onderzoekers van de universiteiten van Birmingham en Reading hebben door middel van onderzoek aangetoond dat het jongste kind uit een gezin zonder een zakelijke geschiedenis, de meeste kans heeft om miljonair te worden en een miljoenen imperium om te bouwen.

Voor dit onderzoek werden 6300 Engelse mannen en vrouwen onderzocht, die geboren zijn in 1970. Hieruit bleek dat de kans 49% is dat jij op je 38e ondernemer zou zijn, wanneer je 1 oudere broer of zus hebt. Wanneer je meerdere oudere broers of zussen had is de kans dat de jongste een een succesvolle ondernemer wordt 43%.

Er is één maar: het gezin moet geen zakelijk verleden hebben. Als dit wel zo is, dan hebben de oudste en middelste kind het meeste kans om succesvol ondernemer te worden.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.