Home Nieuws Kritiek op Young Ellens om zijn reactie op levenslang Willem Holleeder

Kritiek op Young Ellens om zijn reactie op levenslang Willem Holleeder

Rapper Young Ellens heeft zich de woede van zijn fans op de hals gehaald door zijn commentaar bij het nieuws van de opgelegde straf op Willem Holleeder.

Vanochtend maakte de rechtbank bekend dat ze na de langdurige rechtszaak tot de eindconclusie waren gekomen dat Willem Holleeder schuldig is bevonden aan onder andere een vijftal moorden. De straf die Willem daardoor is opgelegd is een levenslange gevangenisstraf.

Young Ellens was hier niet zo blij mee en reageerde op het nieuws via een Instagram post: “FREE WILLEM,” schreef hij in de caption.

Eén van zijn fans reageerde meteen: “Oké, dus je wilt dat een man die vijf moorden heeft gepleegd rustig rong kan lopen en andere mensen kan vermoorden?” De fan voegde er aan toe: “Volgens mij ben jij gek!”

Ellens reageerde daarop door te zeggen: “Iedereen doet dingen… Of je nou mensen vermoord of een overval zet. Iedereen verdient een tweede kans, behalve als je een verkrachter bent. Dan hoor je levenslang te krijgen.”

Fans waren het niet eens met deze mening van Ellens en schreven onder andere “Geen haat of zo maar een tweede kans? Ja als je vijf mensen vermoord is dat denk ik gelijk al vijf kansen he?” Iemand anders zegt: “Sorry hoor, maar het leven ontnemen van vijf mensen vind ik erger dan seksuele misbruik.”

Ellens reageerde op al deze comments met een nieuwe comment: “Jullie spelen nu zehma lief, klopt ik kan het begrijpen: JULLIE MAKEN NIKS MEE.”

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.