Home Nieuws Meer mensen richten zich tegen Fabiola: ook Glen Fontein laat diss horen

Meer mensen richten zich tegen Fabiola: ook Glen Fontein laat diss horen

Ja, terwijl Fabiola ongeveer heel vrouwelijk Nederland aan het dissen is, zijn er veel die het opnemen voor de slachtoffers van Fabiola’s fantastische rapkunsten.

Zo zijn er al hele Instagram pagina’s opgericht die claimen #TeamVonneke te zijn en vinden dat Fabiola beter kan stoppen met rappen. Maar nu begint ook bekend Nederland zich er in te mengen.

Zo liet Glen Fontein gisteren zijn eigen diss naar Fabiola los. En dat waren duidelijke woorden.

Kijk zelf maar!

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.