Home Viral Geheime militaire methode gelekt om in 2 min in slaap te vallen

Geheime militaire methode gelekt om in 2 min in slaap te vallen

Er zijn weinig dingen die frustrerender zijn in het leven dan wakker liggen om 2 uur ‘s, starend naar de klok. Terwijl je morgen weer vroeg op moet staan.

We hebben er allemaal wel eens last van: moeite hebben om in slaap te vallen! Het helpt ook niet dat we een telefoon hebben die zo’n bak licht in onze ogen schijnt zodat we onszelf als de beste wakker kunnen houden.

Maar ook zonder telefoon kan je wel eens veel moeite hebben om in slaap te komen. Daar is nu een methode voor. En die wetenschappelijke methode komt rechtstreeks uit het Amerikaanse leger, waar elke soldaat op elk moment zijn rust moet kunnen pakken.

Scroll naar beneden om naar de volgende pagina te gaan en de methode te leren!

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.