Home Nieuws Mezdi exposet Lena met deze onthulling

Mezdi exposet Lena met deze onthulling

Lena heeft vandaag haar nieuwe single en clip uitgebracht, genaamd ‘Swipe Het’.

In dit nummer zingt ze herhaaldelijk dat ze ‘pinpassen van je boyfriend swipet’ en dat haar bankrekening er erg goed bij staat. Mezdi, die een verleden met Lena heeft, zegt op Instagram dat hier niks van klopt.

Hij deelde in een comment op de muziekvideo zijn eigen ervaring met Lena: “Chickies thuis ophalen omdat ze geen OV hadden.” Mezdi gaat verder: “en nu rappen over dat ze pinpassen swipen.” Mezdi vindt dit blijkbaar nogal hypocriet, en sluit af met: “Social media is echt een act.”

We wachten de reactie van Lena geduldig af 🤔

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.