Home Nieuws Nieuwe serie laat Sidney Schmeltz vragen beantwoorden tijdens racen

Nieuwe serie laat Sidney Schmeltz vragen beantwoorden tijdens racen

Het YouTube-kanaal DreamChaserz heeft zojuist een nieuwe serie gelanceerd. In deze nieuwe serie worden bekende Nederlanders lastige vragen gesteld.

Niks nieuws, zou je denken? De twist is dat ze de vragen moeten beantwoorden terwijl ze een race parcours zo snel mogelijk moeten afleggen! En dat zorgt voor hilarische beelden.

In een voorstukje zagen we dat er meerdere interessante gasten langskomen dit seizoen, zoals bijvoorbeeld rapper Lexxxus.

Check hieronder de allereerste aflevering, met onze lievelings lachebek Sidney Schmeltz.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.