Home Nieuws Oh nee! Famke Louise en Ronnie Flex ontvolgen elkaar op Instagram

Oh nee! Famke Louise en Ronnie Flex ontvolgen elkaar op Instagram

Trouble in paradise? Is het sprookje over en uit? Het lijkt er op voor Famke Louise en Ronnie Flex. De twee hebben elkaar ontvolgd op Instagram, nadat Ronnie Flex berichten plaatste over vrouwen die vreemdgaan.

Vrij vertaald schreef Ronnie Flex:

“Ik kan niet van sletjes houden. Vetrouw nooit een bitch, want ze gaan met iedereen vreemd. Ken je een betrouwbare chick? Ik moet er ook zo één hebben.”

Is daarmee hun relatie uit? Er is in ieder geval íets aan de hand. Opvallend is dat de twee nog geen foto’s van elkaar hebben verwijderd. Het lijkt er daarom op alsof ze nog niet definitief uit elkaar zijn.

We wachten even af!

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.