Home Viraal Olifant doodt stroper in Zuid-Afrika, leeuwen eten zijn lichaam op

Olifant doodt stroper in Zuid-Afrika, leeuwen eten zijn lichaam op

Stropers zijn mensen die illegaal jagen op (beschermde) diersoorten. Toch winnen de beschermde diersoorten soms ook, en dat ondervond een man in het Zuid-Afrikaanse Krugerpark.

De man maakte deel uit van een groep stropers, zo liet SANParks, de organisatie van de verschillende nationale parken in Zuid-Afrika, in een officiële verklaring weten.

De groep zou illegaal op neushoorns jagen. Een olifant stak daar echter een stokje voor. Die viel de onfortuinlijke stroper namelijk aan en doodde hem daarbij. En het lichaam werd weer opgegeten door de leeuwen in het park. Over teamwork gesproken…

Wat vind je hiervan? Laat het ons weten op Facebook of op Instagram.

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.