Home Nieuws Pommeline Fabrizio relatie bevestigd met DEZE foto

Pommeline Fabrizio relatie bevestigd met DEZE foto

Pommeline Fabrizio relatie

Eerder waren er al roddels dat verleiders Pommeline en Fabrizio een relatie zouden hebben. Nu hebben ze het dan eindelijk echt bevestigd: wij, Pommeline en Fabrizio, hebben een relatie! Pommeline deed als verleidster mee aan Temptation Island 2017, waar ze Merijn wist te verleiden. Fabrizio doet in dit seizoen (2018) mee als verleider, waar hij probeerde Daniëlle te verleiden. Maar nu is het dan echt: Pommeline Fabrizio relatie!

Twee maanden geleden maakten Pommeline en Merijn al bekend dat hun relatie uit was. Op dat zelfde moment kwam Fabrizio steeds meer in beeld. In dit filmpje, waar ze praten over seks, was al te zien dat ze samen erg close waren. Eerder moest Pommeline tijdens een interview erg huilen en zei: “Ik vind Fabrizio leuk, maar ik hou nog van Merijn”. Daaruit was wel te zien dat er al wat aan de hand was. Maar nu blijkt dus ook echt: Pommeline en Fabrizio hebben een relatie.

Interview Pommeline Fabrizio relatie

In een interview met website Dag Allemaal vertelt de knappe Pommeline haar verhaal. “Ik kon mezelf niet meer zijn bij Merijn”. Pommeline en Fabrizio hebben al een lange tijd een relatie, maar mochten die nu pas bekend maken. “We konden niet anders, door de afspraken die ik had met Temptation Island.

De ex van Pommeline, Merijn, was niet zo blij met het nieuws. Hier is te zien dat hij Fabrizio uitscheldt, waar Fabrizio op reageert.

Werk

Pommeline en Fabrizio kennen elkaar door hun werk. Pommeline werkt namelijk in de tattoo-shop van Fabrizio: Fabrizio’s Tattoo Salon. “Door samen te werken met Fabrizio kreeg ik gevoelens. Ik zie Fabrizio elke dag. Fabrizio is meer mijn type dan Merijn.”

In dit filmpje spreken ze over het geheim waar ze weken mee zaten.

Deze foto plaatste Pommeline op haar Instagram.

Deze foto plaatste Fabrizio:

Pommeline Fabrizio relatie
Pommeline Fabrizio relatie

Zie ook: Pommeline laat zien hoe haar sexy lichaam er nu uitziet

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Roxeanne Hazes laat prachtig nieuw figuurtje zien

Roxeanne Hazes is elk vrij moment die ze heeft te vinden in de sportschool. En de resultaten daarvan zijn al goed te...

Famke Louise heeft haar haar kort geknipt en ziet er heel anders uit

Onze favoriete BOSS B*TCH heeft zichzelf weer nieuwswaardig gemaakt. Op Instagram plaatste ze een foto met de caption: "Like it?✂️"

Dit is waar Lío Zion naar vernoemd is – en het is het meest Lil Kleine ding ooit

Vorige week was toch wel de week van Lío Zion, het kersverse prachtige zoontje van Lil Kleine en Jaimie Vaes!

‘Hagelstorm des doods’ trok gister over München en verwoeste alles op z’n pad

Noodweer gisteren in het zuiden van Duitsland. In de buurt van München werden hagelstenen zo groot als golfballen gemeld.

Je gelooft nooit wat de naam van het zoontje van Lil Kleine betekent

Vandaag was eindelijk de dag: we kregen het kersverse zoontje van Lil Kleine en Jaimie Vaes te zien op de eerste foto's....