Home Nieuws Pommeline Fabrizio relatie bevestigd met DEZE foto

Pommeline Fabrizio relatie bevestigd met DEZE foto

Pommeline Fabrizio relatie

Eerder waren er al roddels dat verleiders Pommeline en Fabrizio een relatie zouden hebben. Nu hebben ze het dan eindelijk echt bevestigd: wij, Pommeline en Fabrizio, hebben een relatie! Pommeline deed als verleidster mee aan Temptation Island 2017, waar ze Merijn wist te verleiden. Fabrizio doet in dit seizoen (2018) mee als verleider, waar hij probeerde Daniëlle te verleiden. Maar nu is het dan echt: Pommeline Fabrizio relatie!

Twee maanden geleden maakten Pommeline en Merijn al bekend dat hun relatie uit was. Op dat zelfde moment kwam Fabrizio steeds meer in beeld. In dit filmpje, waar ze praten over seks, was al te zien dat ze samen erg close waren. Eerder moest Pommeline tijdens een interview erg huilen en zei: “Ik vind Fabrizio leuk, maar ik hou nog van Merijn”. Daaruit was wel te zien dat er al wat aan de hand was. Maar nu blijkt dus ook echt: Pommeline en Fabrizio hebben een relatie.

Interview Pommeline Fabrizio relatie

In een interview met website Dag Allemaal vertelt de knappe Pommeline haar verhaal. “Ik kon mezelf niet meer zijn bij Merijn”. Pommeline en Fabrizio hebben al een lange tijd een relatie, maar mochten die nu pas bekend maken. “We konden niet anders, door de afspraken die ik had met Temptation Island.

De ex van Pommeline, Merijn, was niet zo blij met het nieuws. Hier is te zien dat hij Fabrizio uitscheldt, waar Fabrizio op reageert.

Werk

Pommeline en Fabrizio kennen elkaar door hun werk. Pommeline werkt namelijk in de tattoo-shop van Fabrizio: Fabrizio’s Tattoo Salon. “Door samen te werken met Fabrizio kreeg ik gevoelens. Ik zie Fabrizio elke dag. Fabrizio is meer mijn type dan Merijn.”

In dit filmpje spreken ze over het geheim waar ze weken mee zaten.

Deze foto plaatste Pommeline op haar Instagram.

Deze foto plaatste Fabrizio:

Pommeline Fabrizio relatie
Pommeline Fabrizio relatie

Zie ook: Pommeline laat zien hoe haar sexy lichaam er nu uitziet

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.