Home Nieuws Pommeline laat 'Fabrizio' tattoo weghalen! Noemt hem 'een fout'

Pommeline laat ‘Fabrizio’ tattoo weghalen! Noemt hem ‘een fout’

Het is een treurige dag. De twee van oorsprong Temptation Island verleiders uit verschillende seizoenen leken zo goed bij elkaar te passen. Pommeline en Fabrizio leken het ideale koppel.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Pommeline Tillière (@pommelinetilliere) on

Maar daar lijkt verandering in te zijn gekomen. En dat zou alles te maken kunnen hebben met hun vermoedelijke Temptation Island VIPS deelname. Het nieuwe seizoen VIPS begint deze maand, en eerder dit jaar berichtten wij al over dat het zeer waarschijnlijk was dat Pommeline en Fabrizio als koppel mee gingen doen.

Dat lijkt hun nu parten te hebben gespeeld, want gisteren was Pommeline in een tattoo verwijder kliniek. Daar liet ze haar Fabrizio tatoeage weglaseren. Swipe in onderstaande post naar rechts om te zien.

https://www.instagram.com/p/Bx_z9X_izIA/

Dan zou het op het plaatje nog een andere tatoeage kunnen zijn die ze laat weglaseren, liet Gloednieuw lezeres @xitsdanique_ weten: “Het kan ook zijn dat het een andere tattoo was die ze weg wilde, ik ben confused.”

“Removing an old mistake from Pommeline”

Vandaar dat we nog dieper hebben gedoken, en nu ook een post van de tattoo verwijder shop hebben gevonden. En kijk wat daar staat…

https://www.instagram.com/p/Bx9wo6znoZK/

Juist: “Removing an old mistake from Pommeline”. Dit lijkt toch héél sterk op dat het superkoppel het niet heeft gered…

We wachten het nieuwe seizoen van Temptation VIPS af.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.