Home Nieuws Rapper Sjors blijkt dít enorme bedrag te verdienen met zijn videoboodschappen

Rapper Sjors blijkt dít enorme bedrag te verdienen met zijn videoboodschappen

Als je denkt dat Rapper Sjors niet lekker gaat, heb je het mis. Heel erg mis. In een Instagram post liet Sjors namelijk zien hoe veel een videoboodschap bij hem kost.

https://www.instagram.com/p/Byxgh1hoQOw/?utm_source=ig_embed

Rapper Sjors liet weten (en het is ook te zien aan de bestellingsnummer op de screenshot) al meer dan 8000 videoboodschappen opgenomen te hebben.

Een snelle rekensom brengt ons dan op het bedrag wat Sjors al met deze business heeft verdiend: 8000 x €60 = €480.000. Juist, bijna een half miljoen.

Sjors gaat dik!

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.