Home Nieuws Slaap jij met een ventilator? Stop daar dan meteen mee!

Slaap jij met een ventilator? Stop daar dan meteen mee!

Jawel, het is vandaag officieel de warmste dag OOIT gemeten in Nederland. 41,7 graden maar liefst.

Door deze temperaturen zijn de nachten nauwelijks door te komen en kampt heel Nederland met een slaaptekort. Dus wat doe je dan? Juist, je schaft een ventilator aan (als die niet overal uitverkocht zijn) en zet die volle bak aan in je slaapkamer.

Als je dat doet, wil je dat misschien eens heroverwegen. Slapen met een ventilator blijkt namelijk helemaal niet zo’n goed idee te zijn. De ventilator verspreidt namelijk niet alleen koude lucht, maar ook stof en pollen. Sowieso niet zo’n goed idee, maar al helemaal als je last hebt van hooikoorts, astma of allergieën is dit bijzonder slecht voor je.

Maar ook als je nergens last van hebt is slapen met een ventilator alles behalve gezond. Zo is het slecht voor je luchtwegen, ogen en huid. De constant rondgeblazen lucht zorgt namelijk voor uitdroging. Je kan dan wakker worden met droge jeukende ogen. Ook je neus houdt er niet van en gaat daarom extra slijm aanmaken. Je ontwaakt de volgende dag dus ook nog eens met een verstopte neus.

Ook zouden je spieren verkrampen van de rondgeblazen lucht. Dat betekent dat je wakker kunt worden met een enorm stijve nek. Al met al, je stapt nog slechter uit bed dan je al deed met de hitte.

Zet die ventilator dus uit in de nacht!

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.