Home Viraal Stoer: Pleun schaamt zich niet voor haar maatje meer en laat alles...

Stoer: Pleun schaamt zich niet voor haar maatje meer en laat alles gewoon zien

Pleun Bierbooms kun je kennen van The Voice of Holland, die ze in 2017 won. Maar ze staat ook bekend voor het hebben van een maatje meer. Niets mis mee natuurlijk, maar veel dames zich hiervoor. Pleun laat zien dat dat niets is om je voor te schamen maar juist iets om trots op te zijn.

Ze plaatste daarom onderstaande foto op Instagram, met deze caption: “Ik heb lang getwijfeld deze foto te posten. Aan de ene kant vind ik ‘m suuper sexy. Aan de andere kant zie ik imperfecties. Ik weet dat ik de laatste tijd veel van dit soort foto’s post. Maar ik ben trots dat het los heb gelaten. Er was een tijd dat ik niet eens in bikini durfde. Schoonheid en zelfverzekerdheid komt van binnenuit, en precies DAT straal je uit naar buiten. Daar kan geen kledingmaat tegenop. Elke maat is goed, zolang jij jezelf maar goed voelt!”

https://www.instagram.com/p/Bta6WmMjAHN/?utm_source=ig_web_copy_link

You go girl!

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.