Home Nieuws Temptation Island VIPS wordt dit jaar nog dramatischer door deze nieuwe toevoeging

Temptation Island VIPS wordt dit jaar nog dramatischer door deze nieuwe toevoeging

Gisteren is het dan eindelijk begonnen, het tweede seizoen van Temptation Island VIPS. Dit seizoen van VIPS wordt, net zoals het vorige, alleen op Videoland uitgezonden.

Het vorige seizoen van Temptation Island (dus niet de VIPS editie) was voor veel mensen een behoorlijke tegenvaller. Dit seizoen doen de makers er weer alles aan om het wel weer lekker dramatisch te maken. En daar is deze nieuwe toevoeging er één van:

Dit keer wordt er namelijk ook een tablet in een fotolijstje op het nachtkastje van de deelnemers geplaatst voor extra beelden. Op de beelden zijn video’s te zien van wat hun partners allemaal doen op het andere resort. De deelnemers zijn vrij om te kiezen of ze de beelden wel of niet willen zien en het kan maar twee keer afgespeeld worden. Hoor je een geluid uit het fotolijstje komen? Dan betekent het dus dat er schokkende beelden op je te wachten staan.

Dat belooft wel weer wat!

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.