Home Nieuws Temptation Morgan gespot met EOTB Jamy. 'Hebben een relatie'

Temptation Morgan gespot met EOTB Jamy. ‘Hebben een relatie’

Dat de hele cast van Temptation Island en Ex on the Beach net zo goed op één eiland gegooid hadden kunnen worden, blijkt maar weer. Steeds vaker zien we mensen van de ene cast met mensen van de andere cast omgaan. En soms zelfs in relatieverband.

Zo lijkt nu ook het geval te zijn met Temptation Island Morgan en Ex on the Beach Jamy (van het huidige seizoen). De twee zijn namelijk meermaals gespot, waaronder in dit filmpje waar ze behoorlijk innig dansen.

Op het internet wordt er vol op gespeculeerd. Zo zegt oplettende fan Wendy de twee al vaker gezien te hebben: “Die 2 hebben nu een relatie. Ik heb ze gisteren samen gezien voor de zoveelste keer..”

Wendy gaat nog een stapje verder. Ze denkt namelijk bewijs te hebben gezien voor een geplande bruiloft tussen de twee: “Dit keer kwamen ze uit Morgan zijn huis, en vandaag kwamen ze samen uit een trouwwinkel… 😓 eerst dacht ik dat ik aan het dromen was… maar toen Morgan onverwachts telefoon kreeg, en zei…. “hallo met Morgan” wist ik het zeker dat het Morgan was….. wat doet Jamy van ex on the beach samen met Morgan uit Temptation Island in een trouwwinkel samen? 🤔 dat die twee in een relatie zitten dat weten we al langer als vandaag maar dat die nu ook al gaan trouwen…… WOW”

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Roxeanne Hazes laat prachtig nieuw figuurtje zien

Roxeanne Hazes is elk vrij moment die ze heeft te vinden in de sportschool. En de resultaten daarvan zijn al goed te...

Famke Louise heeft haar haar kort geknipt en ziet er heel anders uit

Onze favoriete BOSS B*TCH heeft zichzelf weer nieuwswaardig gemaakt. Op Instagram plaatste ze een foto met de caption: "Like it?✂️"

Dit is waar Lío Zion naar vernoemd is – en het is het meest Lil Kleine ding ooit

Vorige week was toch wel de week van Lío Zion, het kersverse prachtige zoontje van Lil Kleine en Jaimie Vaes!

‘Hagelstorm des doods’ trok gister over München en verwoeste alles op z’n pad

Noodweer gisteren in het zuiden van Duitsland. In de buurt van München werden hagelstenen zo groot als golfballen gemeld.

Je gelooft nooit wat de naam van het zoontje van Lil Kleine betekent

Vandaag was eindelijk de dag: we kregen het kersverse zoontje van Lil Kleine en Jaimie Vaes te zien op de eerste foto's....