Home Nieuws Temptation Morgan gespot met EOTB Jamy. 'Hebben een relatie'

Temptation Morgan gespot met EOTB Jamy. ‘Hebben een relatie’

Dat de hele cast van Temptation Island en Ex on the Beach net zo goed op één eiland gegooid hadden kunnen worden, blijkt maar weer. Steeds vaker zien we mensen van de ene cast met mensen van de andere cast omgaan. En soms zelfs in relatieverband.

Zo lijkt nu ook het geval te zijn met Temptation Island Morgan en Ex on the Beach Jamy (van het huidige seizoen). De twee zijn namelijk meermaals gespot, waaronder in dit filmpje waar ze behoorlijk innig dansen.

Op het internet wordt er vol op gespeculeerd. Zo zegt oplettende fan Wendy de twee al vaker gezien te hebben: “Die 2 hebben nu een relatie. Ik heb ze gisteren samen gezien voor de zoveelste keer..”

Wendy gaat nog een stapje verder. Ze denkt namelijk bewijs te hebben gezien voor een geplande bruiloft tussen de twee: “Dit keer kwamen ze uit Morgan zijn huis, en vandaag kwamen ze samen uit een trouwwinkel… 😓 eerst dacht ik dat ik aan het dromen was… maar toen Morgan onverwachts telefoon kreeg, en zei…. “hallo met Morgan” wist ik het zeker dat het Morgan was….. wat doet Jamy van ex on the beach samen met Morgan uit Temptation Island in een trouwwinkel samen? 🤔 dat die twee in een relatie zitten dat weten we al langer als vandaag maar dat die nu ook al gaan trouwen…… WOW”

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.