Home Nieuws 'Timtation en Deborah Leemans weer samen'

‘Timtation en Deborah Leemans weer samen’

Hold up, wait a minute! Is het ondenkbare dan toch gebeurd? Deborah en Tim, bekend van Temptation Island en hun pijnlijke break-up, zijn samen gespot. En er wordt geroddeld dat ze weer samen zouden zijn.

Eerder werd al bekend dat Deborah de deur op een kier had gezet, ze zei dat Tim het best nog eens bij haar mocht proberen, mits hij heel erg zijn best zou doen.

🔥 Lees ook: Deborah: “Tim mag het weer bij me proberen, op één (opmerkelijke) voorwaarde…”

Nu zijn de twee dan ook daadwerkelijk samen gespot tijdens het uitgaan. Ze waren namelijk samen bij de Temptation Party in Zottegem. En we hebben daar een foto van:

Timtation en Deborah Leemans lachend op de foto.

Tim had zelf het volgende te zeggen: “Laat ons zeggen: het was een geweldig feestje @deborahleemans 😜😁 Ps: we zijn dus ook samen te boeken 😲😉”

Zouden de twee weer samen zijn?

DIT WIL JE NIET MISSEN

Boef en Selma Omari waarschijnlijk uit elkaar

Een hele slechte week in showbizz-koppel land. Eerder deze week liet Ronnie Flex al weten op Instagram niet meer samen te zijn...

Juventus-fans spuugden op Kalvijn

YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn zat afgelopen dinsdagavond samen met een vriend tussen de Juventus-fans. Hij vertelt bij Pauw dat dit niet helemaal...

Barbie in het ziekenhuis na opnieuw een zelfmoordpoging

Barbie is opnieuw in het ziekenhuis beland na nog een zelfmoordpoging. Dat heeft de vriend van Samantha (Barbie) laten weten aan Shownieuws.

Vader van Anne Faber spreekt voor het eerst in openhartig gesprek

De zoektocht naar Anne Faber hield heel Nederland vorig jaar in zijn greep. De studente bleek te zijn vermoord door Michael P.

Wacht even: Temptation Morgan gaat nu met… Milou?

Hoe minder er tijdens het daadwerkelijke seizoen van Temptation Island gebeurt, hoe meer er buiten het seizoen om lijkt te gebeuren.