Home Nieuws Wat!? Milou is na Temptation Island tóch vreemdgegaan met Jietse

Wat!? Milou is na Temptation Island tóch vreemdgegaan met Jietse

De spanning was NIET te snijden tijdens dit seizoen van Temptation Island. We hadden nog even hoop op dat de spanning tussen Milou en verleider Jietse te hoog zou oplopen en zou leiden tot vreemdgaan-sessie op dreamdate, maar helaas, Milou was te braaf. Of toch niet..?

Verleider Jietse doet nu namelijk een boekje open over de tijd ná Temptation. Toen Milou nog wel samen was met Heikki, zou ze gezoend hebben met Jietse.

Jietse liet aan Shownieuws weten dat hij, ondanks dat hij haar een leuke meid vond, geen contact met Milou heeft gehouden omdat ze nog steeds samen was met Heikki. Maar daar kwam verandering in toen ze elkaar tegen kwamen bij een boeking. Zo vertelt hij het volgende:

“We hebben wel een boeking gehad samen en daar hebben we gekust. Maar dat is ook het enige. Milou was de volgende dag terughoudender, omdat ze blijkbaar samen was met Heikki op dat moment. Dus ze is na Temptation wel in de fout gegaan met mij,” aldus Jietse.

LEES MEER

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex en verwijderde die meteen weer

The saga continues... Deze hele week stond al in het teken van de fittie tussen Fabiola en Famke Louise. Nadat Fabiola dinsdagavond...

Beelden: Conor McGregor slaat oude man hard in gezicht tijdens caféruzie

Dat een tijd geleden professioneel vechtsporter Conor McGregor in een caféruzie was beland, was al bekend. We hebben nu de beelden.

Oud-manager Bizzey doet boekje open over Famke Louise

Rapper/zanger/producer Bizzey was tot 2018 de manager van opkomende ster Famke Louise. In een interview met JFK vertelde hij over de totstandkoming...

Wow! Lil’ Kleine’s vriendin ziet er nu alweer zó uit na haar bevalling

Het zoontje van Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes werd alweer ongeveer twee maanden geleden geboren. En daar genieten beide ouders...

Fabiola wordt de club uitgezet door beveiliging van Famke Louise

Fabiola dacht gisteravond eens een avondje lekker te gaan stappen met vrienden en vriendinnen, alleen bleek de avond van korte duur.